Hvem er Haslev Multiservice?

Haslev Multiservice ejes af Danny Simonsen, som har en sans for godt håndværk, vedligeholdelse og teamledelse. For ham er det vigtigt at kunne hjælpe private og erhverv med deres udfordringer i dagligdagen. For eksempel kan nogle opgaver være ressource- og tidskrævende for private og erhverv. Dette kunne være vedligeholdelse af anlæg, bortskaffelse af affald, nedrivning af vægge eller andet. Hermed kan private og erhverv nemmere og hurtigere udføre de opgaver som er vigtige, og som betyder noget mere end hverdagens opgaver.

Hos Haslev Multiservice tilbyder vi en række services, som kan hjælpe dig privat og i erhverv. Disse services bliver tilbudt i engangsydelser eller skræddersyet pakkeløsninger til lige præcis dig og dine behov. Vi tilbyder overordnet nedrivning, mandskabsudlejning og ejendomsservice, med en række tilhørende ydelser og opgaver som du kan vælge frit mellem. Vi kan enten være en behjælpelig hånd, eller tage hele opgaven på vores skuldre, alt efter dine ønsker og forventninger.

Fandt du ikke den service du ledte efter?

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis du af den ene eller anden grund ikke fandt den service du ledte efter på vores hjemmeside, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi udvider løbende vores serviceydelser, efter færdiggjorte uddannelser og kurser, så vi kan hjælpe dig mest muligt.

Det kan være at du har nogle andre tanker end os, som vi rigtig gerne vil høre mere om. Dine ideer og tanker kan måske gavne os begge, så henvend dig endelig med dine forespørgsler omkring vores ydelser.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte os på tlf.: 42 77 76 16 eller gennem vores mail: haslevmultiservice@gmail.com. Vi vender herefter typisk tilbage til dig indenfor 24 timer, så du kan høre mere om os, få svar på dine spørgsmål og modtage et 100% uforpligtende tilbud på dine ressource- og tidskrævende opgaver.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


    Indhent et tilbud