God kommunikation

Vi sætter pris på et godt samarbejde med vores kunder.

Kundetilfredshed i fokus

Som kunde hos os skal du kun betale for det du har brug for.

Mange års erfaring

Vi har høj erfaring med at agere din ekstra hånd.

Kontaktinformation

Du er velkommen til at kontakte os på tlf.: 42 77 76 16 eller gennem vores mail: haslevmultiservice@gmail.com.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Fandt du ikke den service du ledte efter?

  Hvis du af den ene eller anden grund ikke fandt den service du ledte efter på vores hjemmeside, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi udvider løbende vores serviceydelser, efter færdiggjorte uddannelser og kurser, så vi kan hjælpe dig mest muligt.

  Det kan være at du har nogle andre tanker end os, som vi rigtig gerne vil høre mere om. Dine ideer og tanker kan måske gavne os begge, så henvend dig endelig med dine forespørgsler omkring vores ydelser.

  Hvem er Haslev Multiservice?

  Haslev Multiservice ejes af Danny Simonsen, som har en sans for godt håndværk, vedligeholdelse og teamledelse. For ham er det vigtigt at kunne hjælpe private og erhverv med deres udfordringer i dagligdagen. For eksempel kan nogle opgaver være ressource- og tidskrævende for private og erhverv. Dette kunne være vedligeholdelse af anlæg, bortskaffelse af affald, nedrivning af vægge eller andet. Hermed kan private og erhverv nemmere og hurtigere udføre de opgaver som er vigtige, og som betyder noget mere end hverdagens opgaver.

  Hos Haslev Multiservice tilbyder vi en række services, som kan hjælpe dig privat og i erhverv. Disse services bliver tilbudt i engangsydelser eller skræddersyet pakkeløsninger til lige præcis dig og dine behov. Vi tilbyder overordnet nedrivning, mandskabsudlejning og ejendomsservice, med en række tilhørende ydelser og opgaver som du kan vælge frit mellem. Vi kan enten være en behjælpelig hånd, eller tage hele opgaven på vores skuldre, alt efter dine ønsker og forventninger.

  Indhent et tilbud